Sammen om at skabe et unikt sted

Har du et butikskoncept, en virksomhed eller en ide, der kan gøre Trælasten til et sted med stemning, kant og fællesskab? Så er vi klar med nogle helt unikke rammer.

Trælasten rummer lokaler til små detailbutikker, cafeer, kunsthåndværkere, værksteder og det, du drømmer om, samt et moderne kontorhus. Du kan se placeringerne af de forskellige steder på kortet herunder.

Her er rum til lokale iværksættere, 
som tror på fællesskabs­tanken

SMÅ ERHVERV, VÆRKSTEDER, KAFFEBARER, SURDEJSBAGERE, MIKROBRYGGERIER

Rundt om i Trælastens bygninger er gadeniveauet et sted, der inviterer indenfor.

Her får små virksomheder, startups, det spirende, kreative miljø og de skæve ideer plads til at folde sig selv og fællesskabet ud. For om det er et mikrobryggeri, en strikkecafe eller en surdejsbager, så handler beboerne i Trælasten gerne lokalt og knytter bånd med hinanden. Det er nemlig både et sted at bo, at arbejde og at mødes.

De unikke rammer kan også komme i spil til udeservering, fællesspisning og til pop-up markeder med lokale råvarer.

Trælasten har den ideelle placering og de perfekte rammer til lokale iværksættere, små butikker og  erhvervsdrivende

Vil du og din butik være med til at præge stemningen, fællesskabet og livet i Aarhus’ nye bydel? Har du en erhvervsidé, der bidrager til mere bæredygtighed, eller et unikt butikskoncept; eller drømmer du om at starte et surdejsbageri, kunstværksted, mikrobryggeri eller drive den lokale cafe med kombucha og velbrygget kaffe?

Uanset hvilken retning, din passion fører dig, finder du de perfekte rammer i Trælasten. Vi har både butikslokalerne, en unik beliggenhed midt i Aarhus lige ved åen og er en hel bydel skabt til den moderne, kreative, kvalitetsbevidste og eventyrlystne målgruppe.

VIL DU VÆRE EN DEL AF DE KREATIVE ERHVERVSDRIVENDE I TRÆLASTEN? SKRIV DIG OP, SÅ KONTAKTER VI DIG

Erhverv formular

Hør mere om dine muligheder med det samme. Ring eller skriv til Laura her

LAURA KIELER
Head of Urban Life, Architect MAA, BRIQ
(+45) 2382 0880lk@briqgroup.com

Et kontorhus med ambitioner og noget på hjertet

Et moderne kontorhus med helt unikke rammer og DGNB-certificering

Bjælkehuset er Trælastens kontorhus på ca. 10.000 m2.

Bygningens form er skabt af arkitekten CEBRA med inspiration fra de stabler af tømmer, der lå på Trælasten før i tiden. Facaden er lavet af genbrugte mursten, og indgangspartiernes gulve består bl.a. af felter af de genbrugte facader fra Silvans tidligere administrationsbygning på grunden. På den måde får materialerne nyt liv og er med til at reducere bygningens ressourceforbrug. Bjælkehuset certificeres da også til DGNB-Guld og selve Trælasten certificeres til DGNB-Platin.

Bjælkehuset ligger ud mod Vestre Ringgade, hvor den høje synlighed både giver optimal eksponering for lejerne og samtidig gør Bjælkehuset til et signaturbyggeri for Trælasten. BDO bliver den største lejer og flytter ind først i 2024. Rent teknisk kan bygningens drift følges og løbende optimeres, så reducerede udgifter til drift kommer lejerne til gode. Derudover er Bjælkehuset designet, så lejerne kan flytte de lette vægge og omdisponere, hvis de har brug for det.  

Vil du være en del af kontorhuset, som opføres i bjælkehuset? Så kontakt os

Anne Sofie Brandt
Associate, CBRE
(+45) 4199 0451annesofie.brandt@cbre.com
MORTEN NØHR
Senior Director, CBRE
(+45) 2968 5403morten.noehr@cbre.com
Peter Jørgensen 
Ejendomsporteføljechef PensionDanmark
(+45) 6155 4163pej@pension.dk
MIKKEL MELAMIES
Produktudviklingsdirektør PensionDanmark
(+45) 2133 8329mme@pension.dk
Vil du vide mere
om trælasten?
crosschevron-down