TEGLGÅRDEN - EN DEL AF TRÆLASTEN

“Det bedste af det hele!” Sådan kan man ganske simpelt beskrive, hvad du får med en lejlighed i Teglgården. Det er et mere bæredygtigt, fællesskabsorienteret kvalitetsbyggeri. Det er tæt på byen og alt det, den har at byde på. Og det er tæt på naturen – den grønne såvel som den blå.

Teglgården er designet af den danske arkitektvirksomhed Vandkunsten. Der er 37 lækre ejerboliger i Teglgården i størrelserne 46 -160 m2 på to til seks værelser.

Boligerne er i salg, og står indflytningsklar.

 

Se ledige boliger

Bo i hjertet af aarhus med det grønne lige om hjørnet

Den samlende brik i byens puslespil

Klik her og download materialer

Teglgården er en del af det nye kvarter, Trælasten, der på sin helt egen komplekst sammensatte og velgennemtænkte facon bliver en vigtig samlende brik i det skønne og mangeartede puslespil, vi kalder Aarhus. Trælasten tager højde for de omgivelser, den kantede puslespilsbrik lægges ned midt i. Den spiller sine naboer bedre og danner samtidig rammen om den bedst mulige virkelighed, for de mennesker, der vælger at lade deres liv folde sig ud her. På kanten af naturen midt i byen.

Genanvendelse af materialer

I Teglgårdens nordlige fløj indgår halvdelen af den gamle administrationsbygning, som før stod på stedet, og som nu ombygges til nye boliger. Den anden halvdel af den gamle administrationsbygning er revet ned, og materialer herfra indgår i Teglgården og i de andre bygninger på Trælasten. Felter af gule mursten fra det oprindelige byggeri er blevet skåret ud og har været opbevaret inde i de gamle trælasthaller, mens byggeriet stod på. Nu er de integreret i gulve ved indgangspartier og som facademur ved de højtliggende private terrasser i stueplan. De oprindelige vingetegl, der lå på bygningens tag, er pillet ned og har været opbevaret i de gamle haller. På Teglgården er de forvandlet til facademateriale.

Skræddersy dit køkken med køkken­ konfiguratoren

Du kan selv vælge farven på dit køkken og din bordplade. Klik dig rundt i køkken­konfiguratoren lige her og udforsk de forskellige muligheder, inden du bestemmer dig.

Bemærk, at køkkenet har enten en hvid væg eller en rå betonvæg, som du ikke kan ændre. Du kan se i plantegningen, hvilken type væg hvert køkken har.

Fællesskab: mere end et buzzword!

Gå på opdagelse i Trælasten

Fællesskab er et af nøgleordene for Trælasten. Og det er altafgørende, at det bliver mere end bare et ord. De enkelte boliger forholder sig til fællesskabet, som hele trælastens puslespilsbrik forholder sig til det nærområde, der omgiver den. Det betyder, at forholdet til fællesskabet er tænkt ind i alle detaljer i arkitektur, indretning, byplanlægning og faciliteter. Målet er en vekselvirkning, der giver plads til, at beboerne har rum til at være sig selv midt i et værdifuldt og charmerende fællesskab, der kan vælges til i den udstrækning, man ønsker. I fælleskøkkenet på tagterrassen, i kvarterets moderne udgave af et forsamlingshus, Åens Hus, og på de mange åbne pladser og grønne rum.

Skriv dig op her, hvis du er interesseret i en af TEGLGÅRDENS EJERBOLIGER

Eje formular - Teglgården, Eje

FOR FLERE INFORMATIONER KONTAKT

danbolig Aarhus Projektsalg og udlejning
Bernhardt Jensens Boulevard 65
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 17 47 00
Mail: aarhus.projektsalg@danbolig.dk

INTERESSERET?
SKRIV DIG OP HER
crosschevron-downchevron-leftchevron-right