Hold dig opdateret omkring Trælasten
TRÆLASTENSE FØRSTE BEBOERE: "HER ER MIN FREMTID"
- 17 januar, 2024

Læs her, hvordan det har været for to af Trælastens nye beboere at flytte ind i  Trælastens Studios, og hvordan man kan indrette sig på bare 32 m2.

KOM TIL ÅBENT HUS PÅ TRÆLASTEN
- 7 december, 2023

OPDATEREDE TIDSPUNKTER: Søndag den 17. december fra 11.00-13.30 og torsdag den 28. december fra 13.00-15.30 afholder vi åbent hus på de indflytningsklar boliger i Trælasten. Læs den detaljerede plan her.

VIL DU OPLEVE DE NYE BOLIGER I TRÆLASTEN?
- 10 november, 2022

Fredag den 18. november fra 13.00 - 16.00 kan du blive en af de første, der besøger de nye, spændende boliger i Trælasten, som stadig står i deres rå grundform midt på byggepladsen.

HER KAN DU ARRANGERE ALT DET, DU GERNE VIL
- 25 september, 2022

Drømmer du om et bestemt motionshold, en fast markedsdag med fællesspisning eller en paddle-klub på åen? Trælasten er fyldt med steder designet til at rumme alt det, du og dine naboer gerne vil arrangere og lave sammen.

OPLEV EN HELT ALMINDELIG DAG I TRÆLASTEN
- 18 september, 2022

Hvordan bliver her at bo? Hvad kan du se frem til; hvordan bliver din hverdag bedre og eftermiddagene sjovere? Og er der mon noget, der er helt perfekt for dig, som du ikke kender til endnu? Læs med og find ud af det.

DERFOR GØR MANGFOLDIGHED DIN HVERDAG BEDRE
- 6 september, 2022

Trælasten er til dig, der skal flytte i din første lejlighed. Dig, der er ved at downsize og tror på small living. Jer, der skal have plads til en hel familie og jer, der bare vil have en hverdag, hvor pladsen passer.

For nærmest enhver bolig-, familie- og livsform er repræsenteret i Trælasten. Og med god grund. For mangfoldigheden her gør dit liv rigere.

ÅENS HUS ER FOR ALLE
- 1 september, 2022

Lige ved kanten af åen ligger Åens Hus. Et fælleshus, mødested og socialt samlingspunkt for alle – både dig, der bor her i Trælasten, og alle de, der besøger stedet og vil være en del af livet og fællesskabet i den nye bydel.

3 ting, der gør fællesskabet her særligt
- 26 august, 2022

De fysiske rammer er perfekte til at mødes og samles. Her er et engageret, lokalt butiksliv, der støtter op og deltager. Og alle, der bor netop her, tror på værdien af mangfoldighed og fællesskab.

For i Trælasten handler social bæredygtighed om at skabe et sted med tryghed, trivsel og livsglæde fyldt med liv og muligheder.

LOKALE BUTIKKER OG SMÅ, KREATIVE VÆRKSTEDER
- 20 august, 2022

Indrømmet: Trælasten har en mission. At skabe en bydel med byliv, fællesskab og sin helt egen identitet midt i Aarhus. For dig betyder det, at ikke kun bygninger, arkitektur og byrum skiller sig ud. Det gør butikslivet også.

Her bakker de erhvervsdrivende op om fællesskabet, inviterer til markedsdage og er med til at arrangere fællesspisning. Spisestederne kan dyrke mad lige ude i køkkenhaverne. Værkstederne slår dørene op, så du kan kigge ind og være med.

OMGIVET AF BY, NATUR OG VAND
- 15 august, 2022

Sandaler, vandresko, løbesko, cykelhjelm, paddle board eller kajak? Det bestemmer du. Fra Trælasten kan du nemlig spadsere, spurte, cykle, sejle og ro til nærmest hele Aarhus - og det giver dig en hverdag af muligheder med små og store naturoplevelser lige udenfor døren.

crosschevron-down