- 25 september, 2022

HER KAN DU ARRANGERE ALT DET, DU GERNE VIL

Drømmer du om et bestemt motionshold, en fast markedsdag med fællesspisning eller en paddle-klub på åen? Trælasten er fyldt med steder designet til at rumme alt det, du og dine naboer gerne vil arrangere og lave sammen.

Trælasten er skabt af arkitekter, entreprenører, bygherrer og planlæggere.

Men det er dig, dine naboer og dine genboer, der sammen bestemmer, hvad Trælasten skal være, og hvad stedet skal byde på.

Vil I have faste foreningshold hver onsdag og lørdag? Eller et spontant sommermarked med loppefund? Fællesspisning i samarbejde med de lokale cafeer? Dét og rigtig, rigtig meget andet er nemt at få til at ske, fordi lokalerne, fælleshuset og de store, åbne pladser allerede er her; klar til jeres ideer og arrangementer.

 

ÅENS HUS ER ET MODERNE BEBOER- OG FORSAMLINGSHUS

Lige ved Kvarterspladsen og tæt på åen, helt centralt placeret i Trælasten, ligger Åens Hus. Det 2-etagers høje træhus er perfekt til foreningsliv og møder, så hvad vil du og dine naboer gerne lære og lave?

Huset har fleksible lokaler på 1. salen, hvor I kan tilmelde jer de faste, ugentlige hold med eksempelvis yoga, babyrytmik eller motion. I kan også leje lokaler til at holde generalforsamling og møder eller arrangere foredrag og events.

I stueetagen - og med nem adgang til både terrassen, Kvarterspladsen og Brabrandstien - kommer et spisested, hvor alle er velkomne.

 

 

TRÆLASTENS PLADSER OG BYRUM

Fordelt over hele Trælasten finder du i alt 8 større pladser. Specielt Kvarterspladsen foran Åens Hus er stor nok til at samle hele området til markedsdage og fællesspisning, imens Skuepladsen er en åben plads med rum til det meste: Fodbold-, hockey- og basket-turneringer. Eller måske musik, festival og pop-up events?

Handelspladsen ligger mange af de lokale butikker, så her er det oplagt med gastronomiske eller kreative arrangementer i samarbejde med de lokale restauratører og erhvervsdrivende – måske en olivensmagning med levende musik, gin-festival på en fredag, åbne værksteder eller markedsdag med lokale delikatesser og udstilling af kunsthåndværk.

 

UDFORSK DE MANGE PLADSER

 

ÅEN ER DET PERFEKTE STED TIL MOTION OG REKREATION

Nærheden til Åen og Brabrandstien er noget af det, der gør Trælasten og mulighederne her helt specielle. For åen indbyder til alt fra udendørs morgenyoga med å-udsigt til løbeklub langs stien og vandsportshold med kajak, kano eller paddelboard.

 

LÆS MERE OM LIVET VED ÅEN

 

Tilbage til oversigt
crosschevron-down