Bo mindre og få plads til mere

Teglgårdens studio-lejligheder er et small living koncept skabt til alle, der drømmer om at downsize hverdagen. Her får du en flot, nybygget lejlighed midt i Trælasten og midt i et byggeri med plads til fællesskab, naboskab og nærvær.

1-værelseslejlighederne er indrettet med fleksible multimøbler, der samler flere funktioner i ét og udnytter hver eneste kvadratmeter. Det giver en overraskende rummelighed trods et lille areal. Og så kan du bo mindre og få plads til mere af det, der betyder noget for dig – plads til at opleve, plads til at rejse, plads til at nyde livet, naturen og byen.

Udlejning og indflytning er i gang.

Se ledige boliger

BO I HJERTET AF AARHUS MED DET GRØNNE LIGE OM HJØRNET

Small living med fleksibelt multimøbel

Hjertet i dit nye studio er det fleksible multimøbel fra Stykka.

Med det får du et multimøbel, der kan bruges som sofa eller forvandles til en seng, omkranset af skabe, hylder og gennemtænkt opbevaring fra gulv til loft samlet i ét møbel.

Så kan du hurtigt og nemt skifte funktion fra soveværelse til hjemmekontor til kaffepause og afslapning. Og det er både dansk designet og danskproduceret.

Genanvendelse af materialer

I Teglgårdens nordlige fløj indgår halvdelen af den gamle administrationsbygning, som før stod på stedet, og som nu ombygges til nye boliger. Den anden halvdel af den gamle administrationsbygning er revet ned, og materialer herfra indgår i Teglgården og i de andre bygninger på Trælasten. Felter af gule mursten fra det oprindelige byggeri er blevet skåret ud og har været opbevaret inde i de gamle trælasthaller, mens byggeriet stod på. Nu er de integreret i gulve ved indgangspartier og som facademur ved de højtliggende private terrasser i stueplan. De oprindelige vingetegl, der lå på bygningens tag, er pillet ned og har været opbevaret i de gamle haller. På Teglgården er de forvandlet til facademateriale.

Køkken og badeværelse med rum til hverdagen

Her er småt og godt, fordi god mad og et bad ikke kræver en balsal, når blot pladsen er udnyttet optimalt.

Derfor er køkkenet i vores studios pladsoptimerede med grebsfrie låger, keramisk kogeø, indbygget ovn og et underbords køleskab, så bordpladsen er så stor som muligt og fri til madlavning.

Badeværelset har det, du skal bruge. Hverken mere eller mindre. Et hygiejnisk væghængt toilet frigiver gulvplads, der er integreret skab under vasken med skuffer og opbevaring, og brusekabinen har glasdør, så lyset kommer ind, og rummet virker større.

Fællesskab, nærvær og naboskab i centrum

I Teglgården og Trælasten er fællesskabet en kerneværdi. Derfor er hele bydelen skabt med forskellige fællesfaciliteter og områder, hvor nærværet er i fokus. En stemningsfuld tagterrasse byder på udendørs fælleskøkken, grill, orangeri, borde og loungemøbler. Her er plads til både sommerfest og spontan fællesspisning på en tirsdag. Åens hus er et moderne forsamlingshus med plads til arrangementer, yogahold og events, og i gårdrummet indbyder åbne pladser og grønne rum til en kop kaffe i solen og en snak med hinanden. Hele Teglgården og Trælasten er bilfri, så de mange stier og små stræder bliver ikke forstyrret af trafik og larm.

VIL DU VÆRE EN AF DE FØRSTE TIL AT HØRE MERE OM TEGLGÅRDENS Studios?

Leje formular - Teglgården, Studio

FOR FLERE INFORMATIONER KONTAKT

danbolig Aarhus Projektsalg og udlejning
Bernhardt Jensens Boulevard 65
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 17 47 00
Mail: aarhus.projektsalg@danbolig.dk

INTERESSERET?
SKRIV DIG OP HER
crosschevron-downchevron-leftchevron-right