Bo med sjæl og kant

Det her er stedet til dig, der vil bo midt i Aarhus. Til dig, der vil have plads til både eventyr og fællesskab på en helt almindelig onsdag. Og til jer, der drømmer om, at børnene trygt kan lege i gården med nabobørnene, om fællesspisning med vennerne og om naturen i baghaven.

Teglgården ligger midt i Aarhus lige ved åen. 5 minutter fra Aros, 7 minutter til Dokk1 og 4 kilometer til Brabrand sø. Med plads til fællesskab, fordybelse og oplevelser.

Lejlighederne er indflytningsklar.

 

SE LEDIGE BOLIGER

BO I HJERTET AF AARHUS MED DET GRØNNE LIGE OM HJØRNET

Omgivet af fællesskab, nærvær og naboskab

Teglgården er skabt til mennesker med forskellige interesser og liv, men med en fælles passion for bæredygtighed og fællesskab. Dine naboer kan nemlig være både 18, 28 og 58 år. Singler og par. Dem med børn og dem med egen kajak.

Og her er plads til jer alle. Åens hus er hele områdets mødested og et moderne forsamlingshus med plads til møder, yogahold og events. Der er fællesområder og stier, så der kan holdes fællesspisninger og loppemarkeder.

Hele Trælasten er bilfri. Du kan altså gå en tur alene eller sammen i fred og ro, nyde en uforstyrret pause i de stemningsfulde uderum og trygt sende børnene ud i gården.

Genanvendelse af materialer

I Teglgårdens nordlige fløj indgår halvdelen af den gamle administrationsbygning, som før stod på stedet, og som nu ombygges til nye boliger. Den anden halvdel af den gamle administrationsbygning er revet ned, og materialer herfra indgår i Teglgården og i de andre bygninger på Trælasten. Felter af gule mursten fra det oprindelige byggeri er blevet skåret ud og har været opbevaret inde i de gamle trælasthaller, mens byggeriet stod på. Nu er de integreret i gulve ved indgangspartier og som facademur ved de højtliggende private terrasser i stueplan. De oprindelige vingetegl, der lå på bygningens tag, er pillet ned og har været opbevaret i de gamle haller. På Teglgården er de forvandlet til facademateriale.

En lejlighed med kant og kvalitet

Du bestemmer selv, om du vil have 2-, 3- eller 4-værelser. Alle lejlighederne har trægulve og indbyggede skabe med små, lækre opbevaringsløsninger, der sparer plads og udnytter hver en kvadratmeter.

Badeværelset er rummeligt med væghængt toilet, vaskesøjle og håndvask med integreret underskab, så du har dine ting lige ved hånden. Og så har brusekabinen glasdør, så lyset kommer uhindret ind, og rummet virker større.

Et køkken med plads til gæster og liv

Det store køkkenalrum er designet til hverdagsliv, gæster og god mad. Det er et sted, hvor du både kan dele en hurtig kop formiddagskaffe sammen, lave nem pasta til børnene og servere 5 retter for venner og naboer.

For her er god plads til spisebordet, rummet er lyst og indbydende, og selve køkkenet er nordisk-inspireret med et rent minimalistisk udtryk. Låger og skuffer er grebsfrie, hvidevarerne er integreret og indbyggede spots giver godt arbejdslys på en diskret måde.

Vil du få besked, når der er ledige leje-lejligheder i Teglgården? Så skriv dig op her.

Leje formular - Teglgården, 2- til 4-værelses

FOR FLERE INFORMATIONER KONTAKT

danbolig Aarhus Projektsalg og udlejning
Bernhardt Jensens Boulevard 65
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 17 47 00
Mail: aarhus.projektsalg@danbolig.dk

INTERESSERET?
SKRIV DIG OP HER
crosschevron-downchevron-leftchevron-right