- 1 august, 2022

PLADS TIL FÆLLESSKAB, PAUSER OG NABOSKAB

Overalt i Trælasten finder du pladser, der er perfekte til store fællesskaber, en lille pause og det tætte naboskab. Udforsk dem her og find dit yndlingssted - de 8 pladser byder på alt fra skateboard-ramper, leg og fællesspisning til fælleshaver, fordybelse og læring.

 

 

 

GRØNNE PLADSER OG BILFRIE GADER SKABER ET UFORSTYRRET RUM TIL LEG, NABOSKAB OG FÆLLES UDELIV

Når du går rundt og udforsker Trælasten, møder du overalt byrum, grønne pladser og små indbydende hjørner med udsigt over området.

De 8 pladser rummer forskellige muligheder. Nogle steder kan du samles med alle naboer og genboer til fællesspisning eller markedsdage. Andre steder er der små, grønne lommer med bænke og plæner, hvor du kan sidde med en kop kaffe og bagværk fra den lokale bager, imens du nyder stemningen og roen. Også er der pladser med rum til motion, leg og aktiviteter, der får pulsen op og smilet frem.

Fornemmelsen af en bydel skabt på dine præmisser bliver forstærket af, at alle de grønne stræder og gader er bilfrie – det betyder, at livet og hverdagen netop her glider uforstyrret afsted i jeres tempo i et trygt miljø perfekt til leg og til at være sammen.

 

8 VIDT FORSKELLIGE PLADSER DESIGNET AF ARKITEKTERNE CEBRA, DER SKABER LIV OG STEMNING MELLEM BYGNINGERNE

De 8 pladser har hver sin funktion og er fordelt, så de skaber liv og stemning overalt i Trælasten.

Pladserne er: Førstepladsen er en lille, intim plads, hvor du finder forhindringer og ramper perfekt til skateboards, rulleskøjter og løbehjul. Tæt på ligger Lærepladsen med asfalten fyldt med tal, bogstaver og symboler, der vækker nysgerrighed.

 Handelspladsen byder på lokale butikker, specialforretninger og bænke til den lille pause, imens du på Fripladsen kan slippe børnene løs i de forskellige legeredskaber.

 Kvarterspladsen er stor nok til at samle hele kvarteret til markedsdage og fællesspisning, og som navnet antyder, er Siddepladsen perfekt til dig, der vil sidde lidt, nyde stemningen og betragte menneskerne.

Skuepladsen er en åben plads med rum til det meste: Fodbold, hockey og basket. Markedsdag. Kapløb og dåseskjul. Og til sidst er Legepladsen klar med klatrestativ, rutsjebane og legeredskaber

 

OPLEV, HVORDAN DE MANGE PLADSER STYRKER FÆLLESSKABET

Tilbage til oversigt
crosschevron-down