- 6 september, 2022

DERFOR GØR MANGFOLDIGHED DIN HVERDAG BEDRE

Trælasten er til dig, der skal flytte i din første lejlighed. Dig, der er ved at downsize og tror på small living. Jer, der skal have plads til en hel familie og jer, der bare vil have en hverdag, hvor pladsen passer.

For nærmest enhver bolig-, familie- og livsform er repræsenteret i Trælasten. Og med god grund. For mangfoldigheden her gør dit liv rigere.

Hvis du vil, kan du leve hele livet i Trælasten. Boligtyperne spænder fra karreer, rækkehuse og byhuse til ejer- og lejelejligheder, seniorfællesskabet Virke og small-living-konceptet Studio.

Det betyder, at Trælasten tiltrækker et væld af forskellige mennesker, der alle kan se sig selv i bydelens overordnede værdier: fællesskab og mangfoldighed.

Men hvad betyder det for dig og din hverdag netop her?

 

 

EN BYDEL SKABT TIL FÆLLESSKABER

Trælasten er designet, så hele bydelen understøtter oplevelsen af at bo midt i en mangfoldighed af mennesker. For her er nogen at komme hjem til, falde i snak med eller hilse på i gården.

I de mange små, intime byrum og på pladserne kan du både sidde alene og nyde stemningen eller naturligt møde de andre og samles om det, der sker.

De store pladser er perfekte til markedsdage og fællesspisning, hvor alle samles og mødes, lære af og inspirere hinanden. Det er her, I opdager fælles interesser eller finder noget helt nyt at gå op i sammen.

Og i hverdagen opstår fællesskabet og mødet med hinanden, når I sammen passer køkkenhaverne, mødes i køen ved surdejsbageren og langs bordene på cafeerne, eller hvis I snører skoene med resten af løbeklubben og sætter kurs mod Brabrand sø.

 

EN TRYG, FÆLLES BASE FOR HELE FAMILIEN

Venner rundt om hjørnet. Legeplads i gården. Bilfri gader. Andre forældre at snakke med ved gyngerne, arrangere legeaftaler hos og følges med til arrangementer i resten af Aarhus. Og lige nede i Åens Hus er der plads til fastelavnsfesten og loppemarkeder.

Trælasten dyrker aktivt det fællesskab, der opstår, når mennesker bor tæt – og særligt børnene får her nogle unikke muligheder: De kan løbe afsted sammen uden trafik, mødes på de mange pladser og lege eller tage hele familien med afsted på små hverdagseventyr ud i den grønne og blå natur.

 

LÆS MERE OM FÆLLESSKABET

 

ÅENS HUS ER TRÆLASTENS FORSAMLINGS- OG FÆLLESHUS. MED RESTAURATION, MULTISAL OG FÆLLESAREALER. ET HUS MED RUM TIL FOREDRAG, YOGAHOLD OG MØDER OG MED RIGELIG PLADS TIL ET FORENINGSLIV, HVOR I SAMMEN KAN ARRANGERE DET, I VIL.

Tilbage til oversigt
crosschevron-down