- 26 august, 2022

3 ting, der gør fællesskabet her særligt

De fysiske rammer er perfekte til at mødes og samles. Her er et engageret, lokalt butiksliv, der støtter op og deltager. Og alle, der bor netop her, tror på værdien af mangfoldighed og fællesskab.

For i Trælasten handler social bæredygtighed om at skabe et sted med tryghed, trivsel og livsglæde fyldt med liv og muligheder.

 

 

#1 FYSISKE PLADSER, BYRUM OG FÆLLESHUS, HVOR I KAN MØDES OG SAMLES

I Trælasten er der gode, fysiske rammer med plads til at organisere og afholde de arrangementer, I gerne vil. Det betyder, at du får alle muligheder for at skabe eller deltage i inspirerende, kreative og anderledes urbane fællesskaber – uanset om det er faste motionshold hver tirsdag i Åens Hus, en månedlig fællesspisning, kreative værksteder eller et foredrag med efterfølgende kaffe og debat.

Fordelt over hele bydelen finder du både Åens Hus, tre helt store pladser og fem lidt mindre pladser, terrasser og gårdrum, et utal af små grønne lommer og fælleshave.

 

LÆS MERE OM ÅENS HUS OG DE FÆLLES BYRUM

 

#2 SMÅ, LOKALE ERHVERVSDRIVENDE, DER STØTTER OP OG DELTAGER AKTIVT

I Trælasten har alle de erhvervsdrivende købt ind på ideen om fællesskab og mangfoldighed. For dig betyder det, at her er restauratøren, den lokale bager og baristaen på hjørnet klar på at være en aktiv del af livet i bydelen.

Det kan eksempelvis være som en del af fællesspisning, ved at lave pop-up boder til en markedsdag, at deltage i pasningen af en fælles køkkenhave eller ved at holde små markedsdage med gastronomiske boder, åbne værksteder og udstilling af kunsthåndværk.

 

 

#3 BEBOERE, DER GERNE VIL SKABE OG DELTAGE I FÆLLESSKABET

En del af Trælastens bærende værdier er fællesskab og mangfoldighed. Og selvom alle nogle gange foretrækker en lukket dør og alene-tid på altanen, så kan jer, der vælger at bo i Trælasten, alle se jer selv som en brik i det fællesskab, der bliver skabt her.

Det lyder flot, men det betyder bare, at du og dine naboer også er dem, der faktisk vil fællesskabet. Som gerne vil møde op til en markedsdag og falde i snak med de andre. I sætter pris på at kunne dyrke yoga i Åens Hus eller padle sammen på åen. I drømmer om, at jeres børn frit kan løbe ned og lege i gården med de andre. Og I glæder jer til fællesspisning og gør som noget helt naturligt plads til naboen ved bordet og falder i snak om fælles interesser og passioner.

Det er alt det, vi mener, når vi siger, at Trælasten rammer fællesskabet ind.

Tilbage til oversigt
crosschevron-down