Hvis du kontakter ejendomsmægleren her, får du salgsopstillingerne på de lejligheder, du gerne vil vide mere om. På salgsopstillingerne kan du se ejerudgifterne til ejendomsskatter og fællesudgifter.

Køber du en ejerbolig i Trælasten, skal du bare via dit pengeinstitut stille en bankgaranti på den fulde købesum. Du skal altså først betale købesummen, når du får nøglerne til din lejlighed.

Nordea har godkendt alle lejlighederne til 80 % belåning og kan tilbyde at stille en gratis bankgaranti. danbolig formidler gerne kontakten til Nordea, hvis du kontakter os her.

Det er danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning, der står for udlejning af lejeboligerne. Vil du høre mere om mulighederne for at leje en lejlighed, kan du kontakte ejendomsmægleren her

Det er danbolig Aarhus Projektsalg og Udlejning, der står for salget af ejerboligerne. Vil du høre mere om mulighederne for at købe en lejlighed, kan du nemt kontakte dem lige her.

Hvis du vil købe én af lejlighederne i Trælasten, laver ejendomsmægleren en købsaftale, som du underskriver med forbehold for din advokat/rådgivers godkendelse.

Når du underskriver købsaftalen, har du i nogle af projekterne mulighed for at tilpasse din nye lejlighed gennem tilvalg og tilkøb. Hvis du kan det, fortæller ejendomsmægleren dig mere om det. 

 

Når handlen er godkendt, og bankgarantien er stillet, er handlen endelig, og du kan glæde dig til at få udleveret nøglerne til nye lejlighed. Og du skal først betale købesummen, når du får nøglerne til din lejlighed.

crosschevron-down