Indflytningsklar lejeboliger til dig, der vil bo midt i Aarhus

Teglgårdens lyse, rummelige 3-4 værelses lejeboliger er til dig, der vil bo midt i Aarhus og lige ved åen. Midt i en hverdag med naboskab, fællesskab og oplevelser – for både små og store.

Udlejningen er i fuld gang. De første er allerede flyttet ind. Der er kun få lejligheder tilbage, så skynd dig at booke en fremvisning.

I Teglgården kan du nu leje en af disse lejeboliger med 83 til 98 m2, 3 til 4 værelser og i langt de fleste lejligheder en altan eller terrasse. Skabt med troen på, at fællesskab, byliv og natur skaber de bedste rammer for hverdagen.

INTERESSERET? KONTAKT OS!

FAKTA OM TEGLGÅRDENS LEJEBOLIGER

  • 83 til 98 m2 med 3 til 4 værelser
  • Langt de fleste lejligheder har altan eller terrasse
  • P-pladser kan lejes på måneds- eller timebasis
  • Fælles grønt gårdrum og elevator
  • Dørtelefon, der ringer op til en app
  • Elektronisk nøglebrik til indgangsdør, hoveddør og postkasse
  • Depotrum, cykelværksted og aflåst cykelparkering i kælder
INTERESSERET? KONTAKT OS!

Teglgårdens lyse, rummelige 3-4 værelses lejeboliger

ER MIN DRØMMELEJLIGHED LEDIG?
FIND UD AF DET HER

Teglgårdens lyse, rummelige 3-4 værelses lejeboliger midt i en hverdag med naboskab, fællesskab og oplevelser – for både små og store. For her kan du trygt sende børnene ned i gården eller afsted til Fripladsens legeredskaber lige om hjørnet. Udenfor er hele Trælasten bilfri. Det betyder, at du kan gå langs stier og stræder og nyde roen – midt i Aarhus. Børnene kan lege, og du kan tage en lille uforstyrret pause på en af bydelens mange grønne pladser.

På cykel har du det meste af Aarhus inden for kort afstand. Til fods har du 10 minutter til gågaden, og Aarhus' kulturinstitutioner ligger alle, så du nemt kan gå til dem - særligt Godsbanen, Musikhuset og ARoS er tæt på, men også Aarhus Teater og Dokk1 er kun en smuk gåtur langs åen væk.

HØR MERE

BO MIDT I AARHUS MED PLADS TIL FÆLLESSKAB

Når du går udenfor, får du store pladser, fællesfaciliteter, grønne gårdrum, kreative erhverv, spisesteder og specialbutikker.

Teglgården ligger i Trælasten, den nye bydel i Aarhus fyldt med forskellige boligtyper, butikker, grønne åndehuller og masser af steder at mødes.

Her får I både spændende byliv, en bæredygtig lækker bolig og skøn natur i hjertet af Aarhus. Der er kun få lejligheder tilbage nu. Book en fremvisning nu og find ud af, om der i Teglgården er en drømmebolig for jer!

BOOK EN FREMVISNING NU
crosschevron-down