Til dig der vil bo mindre og opleve mere

Udlejningen er i fuld gang. De første er allerede flyttet ind. Der er kun få lejligheder tilbage, så skynd dig at booke en fremvisning.

Teglgårdens 1-værelsesstudios er til dig, der vil bo mindre. Dig, der vil have færre kvadratmeter og plads til mere af det, der er vigtigt for dig – oplevelser, koncerter, rejser og spontan fællesspisning med venner og naboer. Det får du her – lige midt i Aarhus og lige ved åen, midt i en hverdag med naboskab, fællesskab og muligheder.

Dét der overrasker, er boligernes rummelighed og indretningen, som udnytter hver eneste kvadratmeter fra gulv til loft. Det giver en overraskende rummelighed trods et lille areal. 

INTERESSERET? KONTAKT OS!

SMALL LIVING MED FLEKSIBELT MULTIMØBEL

Hjertet i dit nye studio er det fleksible multimøbel fra Stykka.

Med det får du et multimøbel, der kan bruges som sofa eller forvandles til en seng, omkranset af skabe, hylder og gennemtænkt opbevaring fra gulv til loft samlet i ét møbel.

Så kan du hurtigt og nemt skifte funktion fra soveværelse til hjemmekontor til kaffepause og afslapning. Og det er både dansk designet og danskproduceret.

INTERESSERET? KONTAKT OS!

KØKKEN OG BADEVÆRELSE MED RUM TIL HVERDAGEN

ER MIN DRØMMELEJLIGHED LEDIG?
FIND UD AF DET HER

Her er småt og godt, fordi god mad og et bad ikke kræver en balsal, når blot pladsen er udnyttet optimalt.

Derfor er køkkenet i vores studios pladsoptimerede med grebsfrie låger, keramisk kogeø, indbygget ovn og et underbords køleskab, så bordpladsen er så stor som muligt og fri til madlavning.

Badeværelset har det, du skal bruge. Hverken mere eller mindre. Et hygiejnisk væghængt toilet frigiver gulvplads, der er integreret skab under vasken med skuffer og opbevaring, og brusekabinen har glasdør, så lyset kommer ind, og rummet virker større.

 

HØR MERE

BO MIDT I AARHUS MED PLADS TIL FÆLLESSKAB

Når du går udenfor, får du store pladser, fællesfaciliteter, grønne gårdrum, kreative erhverv, spisesteder og specialbutikker.

Teglgården ligger i Trælasten, den nye bydel i Aarhus fyldt med forskellige boligtyper, butikker, grønne åndehuller og masser af steder at mødes.

Her får I både spændende byliv, en bæredygtig lækker bolig og skøn natur i hjertet af Aarhus. Der er kun få lejligheder tilbage nu. Book en fremvisning nu og find ud af, om der i Teglgården er en drømmebolig for jer!

BOOK EN FREMVISNING NU
crosschevron-down