Du kan komme ned til cykelkælderens aflåste rum med elevatorer og trapper fra bygningerne, og udvendigt kan du bruge rampen fra Daugbjergvej eller indgangen fra Åparken og ind gennem p-kældrene her. 

Du kan komme ned i p-kældrene med elevatorer og trapper fra bygningerne, og udvendigt kan du bruge rampen fra Daugbjergvej eller indgangen fra Åparken. 

Ja, ca. 25 % af p-pladserne i Trælasten har en ladestander.

Som udgangspunkt er alle p-pladser 2,5 x 5 meter, men størrelsen kan nogle steder være påvirket af søjler og teknik.

Trælasten er så godt som bilfri. Den eneste undtagelse er busser, flyttebiler, varetransport til butikker samt renovations-, brand- og redningskøretøjer.

Alle p-pladser dobbeltudnyttes. Det betyder, at de fleste i dagtimerne bruges af kontorhusets brugere, erhvervsdrivende og andre besøgende i området. 

Det betyder, at:

Se Trælastens parkeringsplanen og brugsret - Klik her

Der er p-kældre under Teglgården, Trægården, og i forbindelse med Bjælkehuset, hvor p-kælderen ligger under hele gårdrummet, og du kører ind til dem fra Daugbjergvej eller Åparken. Der er i alt ca. 220 p-pladser.  

Se parkeringsplanen og brugsret - Klik her

Trælasten ligger centralt i Aarhus med gode adgangsforhold for både gående, cyklister og bilister. 

Fra Ringgaden, der løber lige forbi Trælasten, er der nem adgang til hele Aarhus i både bil og på cykel, og hvis du skal længere væk, er du hurtigt på motorvej E45 via Silkeborgvej, der også løber forbi Trælasten. 

Der er busstoppesteder lige ude på både Ringgaden og Silkeborgvej, og Brabrandstien er en smuk stiforbindelse til Aarhus C for dig, der går, løber eller cykler.

crosschevron-down